Перманентен Грим

Перманентен грим на вежди – какво е това?

Мечтаете за модни, добре поддържани и гъсти вежди? Тогава вашият избор е перманентен грим на вежди. Перманентният грим на вежди още известен като микропигментация по същество е татуировка на веждите, но процедурата е по-мека и почти безболезнена. Пигментът не е много дълбок и заострен под кожата. В резултат на миркопигментацията ще получите леко засенчени, пухкави и максимално естествени вежди.

Кой трябва да се възползва от тази процедура?

 • ако имате леки и тънки косми на веждите;
 • космите растат рядко или произволно и трябва да запълнете интервалите между тях;
 • ако сте доволни от формата на веждите си, но нямате желание да ги оцветявате ежедневно;
 • контурът на веждите не е ясно определен.

Защо да избера перманентен грим на вежди в Kircheva Beauty град Варна и София?

 • Перманентният грим не се отмива и не избледнява на слънце;
 • Пигментите са хипоалергенни, за разлика от продуктите за грим;
 • Този грим спестява време, което е важно за бизнес дамите;

Перманентен грим на вежди в София и Варна

Нова, модерна техника на перманентен грим, пулверизиране (сянка, пикселно засенчване) помага да се създаде перфектният вид на веждите с върховната имитация на естественост. Техниката на повърхностно инжектиране на пигмент (микропигментация) със засенчване създава опушен ефект върху веждите, което им придава само меки очертания, яркост и естествен вид. Леките тонове без претенциозност, гладкото разтягане на цвета и формата без строги очертания правят техниката за нанасяне на перманентен грим на вежди наистина уникална за Варна и София. Методът е безболезнен, по-малко травмаращ поради въвеждането на пигмент под кожата на дълбочина до 1 мм, техниката за нанасяне на перманентен грим на вежди имитира перо със сенки или молив. Перманентният грим на вежди – наистина е красив и ефектен. Направете си страхотни вежди в новото ни студио в град Варна – Kircheva Beauty или се свържете с нас за да ви дадем подробности как това може да стане в София.

Уникалността на засенчването на сенките се състои не само в принципа на неговото изпълнение, но и във факта, че техниката е подходяща за всяка жена. Перманентният грим на вежди изглежда еднакво страхотно и на млада и на застаряваща кожа, а ефектът се държи добре и на мазна и на суха кожа. Безценно предимство на перманентният грим (микропигментация) на вежди е, че с негова помощ можете да скриете всякакви недостатъци. 

Перманентният грим на вежди е идеален, ако искате да придобиете естествен вид без ежедневната употреба на козметика. Техниката подчертава достойнствата, създава акценти върху веждите и очите и ефективно крие всякакви несъвършенства. Вече не е необходимо да се опитвате да ги скриете ежедневно, като четкате със сенки или молив. В крайна сметка дори най-очевидните недостатъци ще бъдат ефективно скрити и невидими.

Освен на вежди в Кирчева Бюти извършваме и перманентен грим на устни и перманентен грим на очна линия.

Доволният клиент ни прави щастливи

Това е наш основен приоритет в Kircheva Beauty град Варна. Ето някой от предимствата и причините за да изберете нас за тази дълготрайна процедура на разкрасяване:

 • Безопасни инструменти – стилистът извършва микропигментация с игли за еднократна употреба. За всяка процедура стилистът в нашето студио специално отваря нова стерилна игла. Преди процедурата всеки инструмент е задължително дезинфекциран
 • Страхотен специалист – даваме гаранция за процедурата, защото сме уверени в тяхното качество. Всяка извършена процедура изглежда естествена и органична. Стилистът не спира да се учи на нови техники и самата аз обучавам други на дизайн на перманентен грим на вежди
 • Естествени материали – нашите стилисти работят с биопигменти от растителен произход с меки и естествени нюанси. Пигментът естествено се вкоренява в кожата и не преминава в неочаквани цветове, какъвто е случаят с други продукти.
 • Дискретност в самостоятелно студио – при нас ние извършваме тази процедура на саме с вас и никой друг. Няма да изпитате дискомфорт от присъствието на други хора в студиото, докато ви поставяме перманентен грим на вежди. Ние извършваме стерилна чистота преди всяка процедура.
 • Грижовно обслужване – приемаме всеки клиент като наш добър приятел. Може да изберете коя музика или аудиокнига да включим по време на вашата процедура по микропигментация на вежди.
 • Атмосфера която не искате да напускате – с усмивка ще ви предложим чаша кафе или чай и вкусни лакомства.

Всеки клиент става приятел на компанията – той ще може да намери помощ, подкрепа, да научи най-новите новини в света на красотата. Заедно ще се радваме на вашите успехи и постижения!

процедуравремецена
Перманентен грим на вежди1,5 час300 лв

Нанасянето на перманентният грим на вежди е най-сигурната и безболезнена техника. И противно на всички мнения, техниката може да се извършва на бременни и кърмещи жени. Повърхностното въвеждане на пигмент под кожата причинява минималното му нараняване. Следователно процедурата не предвижда болка и може да се извърши без използването на болкоуспокояващи. При извършване на процедурата пигментът не навлиза в кръвта и по никакъв начин не влияе върху качеството на млякото, неговото количество и лактация като цяло. Ние гарантираме пълна безопасност.

Отзиви и Препоръки

Перфектна работа, професионални материали, страхотно отношение! Горещо препоръчвам! 👍🌸🔝

Препоръчвам! Професионалисти 🔝

Професионална работа и перфектно отношение.

🌹🔝🔝🔝🔝 Истински художник 🔝