Перманентен Грим на Устни

Микропигментация за устни: винаги съблазнителни, ярки и обемни
устни без грим

Червило, контурен молив, гланц – жените трябва да използват тази козметика през целия ден, за да поддържат желаната форма и цвят на устните си.

Изглежда, че гримът за устни не отнема много време, но контурът често не е идеално гладък, червилото се изтрива и устните губят външния си вид. Ето защо всеки ден все повече жени избират перманентен грим на устни в Kircheva Beauty София или в град Варна: безупречен външен вид, качество и безопасност.

Микропигментация за устни в Kircheva Beauty Варна и София е възможност да получите перфектната форма и цвят на устните за период до 3 години! Освен на устни ние извършваме и перманентен грим на вежди, както и перманентен грим на очна линия.

Многото предимства на перманентната микропигментация на устни:

 • Най-важното предимство на перманентният грим на устни е, че при никакви обстоятелства той няма да се влоши, плава или изтрива. Посред нощ, след посещение на басейна, след хранене – абсолютно винаги устните ви ще изглеждат перфектно!
 • Перманентният грим на устни има за цел да коригира формата на устните ви: може да увеличи обема им, да изравни или промени контурът им. Той ви позволява успешно да прикриете несъвършенствата на своите устни, вродени дефекти, малки белези и други.
 • Микропогментацията за устни може да бъде чудесна алтернатива на разнообразие от процедури като инжектиране на ботокс и хиалуронова киселина върху устните ви. Професионално изпълненият перманентен грим на устни ви позволява значително да увеличите визуално устните и да им придадете допълнителен обем. Плътните устни винаги са се смятали за признак на женска сексуалност.
 • Можете да изглеждате страхотно, като същевременно спестявате изключително много време за нанасяне на грим. Не забравяйте и за икономиите, които ще направите с използването на перманентен грим на устни. В края на краищата контурните моливи и червила няма да ви бъдат полезни много дълго време!

Предимства на този метод:

 • Много устойчив ефект. Перманентният грим издържа до 3-5 години.
 • Възможността за промяна на резултата. Благодарение на процедурите за корекция на микропигментацията можете да промените радикално резултата, ако не ви харесва. Можете да коригирате както формата, така и цветът. Освен това можете напълно да премахнете микропигментацията с лазер, ако решите, че перманентният грим на устни не е подходящ за вас.
 • Индивидуален подход. Преди процедурата специялист, заедно с клиента, избира най-малките нюанси на цвета, рисува контур и опитва различни опции. Перманенте грим за устни, направена от професионалист, ви позволява да изберете най-печелившото решение за жени с всякакъв цвят на кожата и косата, тип лице и оригинална форма на устните.
 • Адекватна цена. Изчислете колко пари харчите за 3-5 години за контурни моливи и червило. Сега сравнете фигурата с цената на перманентен грим на устни. Изненадващо, но се оказва изключително изгодно?

Какво е микропигментация на устни?

По време на процедурата за микропигментация на устни, известна като поставяне на перманентен грим на устни, под кожата се въвежда специален пигмент на дълбочина 0,8 милиметра. С други думи, това е обикновена татуировка, просто поради спецификата на багрилото, тя напълно изчезва с времето.

Процедурата се извършва с помощта на тънка игла за микропигментация за еднократна употреба. Прочетете повече за перманентен грим на устни.

Перманентният грим (микропигментация) на устни в целият свят става все по-популярно, тъй като много жени вече са успели да изпробват тази процедура и да оценят нейните ползи.

В Kirchev Beauty ще ви предложат различни видове перманентен грим на устни:

 1. Контур на устните. Това е чудесен начин да подчертаете формата на устните и да направите линиите на устните по-изразителни и ясни. Изглежда като контурен молив, но по-естествен.
 2. Перен контур. Различава се от обикновен контур в най-естествения и мек външен вид. По време на процедурата боята се нанася така, че да създаде изразителен контур на устните, който се съчетава плавно с естествения им цвят.
 3. Пълно засенчване – перманентно червило. Този тип перманентен грим на устни включва цялостно им боядисване и съответно промяна в цвета им. Така че получавате възможност винаги да изглеждате така, сякаш нанасяте скъпо червило на устните си.
 4. Лекият каял е начин да придадете допълнителен обем на устните. За тази цел специалистът рисува лека линия около контура на устните и рисува области под и над устната. Тази техника ви позволява да дадете толкова желани пълни устни на момичета, които не могат да се похвалят с обемни устни по природа.

Как протича процедурата?

Преди да направите микропигментация на устни, трябва да решите вашите предпочитания: какви резултати искате да постигнете, какво харесвате в грима на устните и какво не. Разбира се, дори и да нямате идея какво искате да получите в дългосрочен план, специалистът в салона ще ви помогне да вземете решение.

По време на предварителния разговор можете да зададете всичките си въпроси, да обсъдите всички важни точки от процедурата и грижите които са необходими за перманентният грим на устни.

Най-важният етап от микропигментацията е подборът на формата и цветът на устните. Специалистът ще изслуша всички ваши желания и предпочитания и ще ви рисува „нови“ устни. Ако всичко ви подхожда, можете да преминете към следващата стъпка – директно микропигментиране.

Много момичета се интересуват от въпроса за облекчаване на болката. За тази цел се използват различни мехлеми и гелове, както и анестетични инжекции.

След това започва директното прилагане на микропигментацията. Продължителноста на тази процедура зависи от видът на перманентен грим на устни, който сте избрали, защото може да рисувате само по контура, но също така и по устните.

След микропигментацията специалистът от Kircheva Beauty град Варна прилага специални антисептични и лечебни средства върху устните и ви дава препоръки за грижа.

Подготовка за поставяне на перманентен грим на устни

Преди процедурата, 5 дни е необходимо да се вземат антивирусни лекарства, за да се предотврати появата на херпесна вирусна инфекция на устните.  

Период на възстановяване

Процедурата на микропигментация е свързана с нарушение на повърхността на кожата, така че следва определен лечебен период. По правило този период е 3-5 дни.

През първия ден след процедурата по устните ви ще има лек оток, а на вторият или третият ден се появяват корички с ярък цвят. На третият или четвъртият ден коричките започват да ексфолират и устните постепенно придобиват своя „нов“ вид.

На 4-5-ия ден след процедурата за поставяне на перманентен грим на устни те ще изглеждат страхотно, при условие че спазвате всички препоръки за грижа.

Струва си да се помни, че дори след пълно сближаване на коричките е невъзможно незабавно да се оцени резултатът, тъй като процесът на разпространение и фиксиране на оцветяващият пигмент ще продължи още известно време. Можете да прецените резултатите от процедурата по-правилно след 25-30 дни.

Грижа за устни

 14 дни след процедурата се препоръчва:

 • използвайте специални заздравяващи мехлеми за устни;
 • измийте с преварена топла вода, не използвайте почистващи препарати.

Не се препоръчва:

 • насилствено премахвайте коричките;
 • пара на устните;
 • не позволявайте изсушаване и напукване на устните;
 • не използвайте грим за устни;
 • слънчеви бани;
 • не използвайте алкохолосъдържащи тоници;
 • не правете депилация на косата над горната устна.

Перманентният грим на устни е противопоказен при

 • захарен диабет (инсулинозависима форма);
 • нарушения в кървенето;
 • склонност към образуване на келоидни белези;
 • остри възпалителни заболявания;
 • остра форма на херпес;
 • кожни заболявания в областта на микропигментацията;
 • бременност и кърмене.

5 причини да изберете перманентен грим на устни при Kirchev Beauty град Варна или София:

 • Моите знания и умения в тази сфера са моята гордост. Успях да изградя знания и умения на истински професионалист. Аз не просто правят татуировка, а внимателно подбирам оптималната цветова комбинация и форма за всеки случай. Можете спокойно да поверите устните си на мен – ще се справя с всяка задача!
 • Качеството е нещо, от което никога няма да спестим. Затова за микропигментация използваме най-качествените и най-безопасни багрила. В допълнение, винаги можем да ви предложим ефективни анестетици, които ще ви освободят от болката и няма да повлиаят на ефекта.
 • Сигурността на нашите клиенти е наш основен приоритет. Винаги можете да сте сигурни, че се използват само стерилни игли, да се запознаете със сертификатите за качество на багрилата и т.н.
 • Индивидуалният подход е ключът към успеха в перманентният грим на устни. Аз винаги вземам предвид всички ваши желания, характеристики на външния ви вид и съветвам най-изгодната опция. Стремим се да гарантираме, че крайният резултат винаги радва клиента и е естетически приятен и точен.
 • Достъпната цена за перманентен грим на устни.

Перманентен грим на устни: цени

наименование на услугацена
Перманентен грим на устни300 лв

Отзиви и Препоръки

Перфектна работа, професионални материали, страхотно отношение! Горещо препоръчвам! 👍🌸🔝

Препоръчвам! Професионалисти 🔝

Професионална работа и перфектно отношение.

🌹🔝🔝🔝🔝 Истински художник 🔝