Перманентен Грим на Очна линия

Перманентен грим на очна линия: завладяващ изразителенпоглед, който не може да бъде забравен!

Важно е съвременната жена да изглежда красива и перфектна във всяка ситуация. Обаче гримът на очите понякога може да се провали в най-решаващия момент. Тази неприятна ситуация лесно може да се избегне с перманентен грим на очна линия, който с всеки изминал ден набира все повече фенове по целият свят.

За жени, които искат да изглеждат неустоими и да печелят сърца с един поглед, салон Kircheva Beauty предлага процедурата перманентен грим (микропигментация) на очна линия в София и Варна! При нас също може да си направите перманентен грим на устни и перманентен грим на вежди.

Перманентният грим за очна линия ще промени живота ви към по-добро!

 • Ще спестите собственото си ценно време. Събуждайки се сутрин, ще изглеждате страхотно, защото очите ви ще са светли и изразителни. Няма да е необходимо да нанасяте грим, с изключение на малко пудра и червило.
 • Няма да е необходимо да се притеснявате за състоянието на грима си през деня. Докоснете гримът? Защо, защото сте уверени в невероятния си външен вид!
 • Можете да спестите от декоративна козметика за очите. Моливите, труповете и каишките на известни марки са скъпи, но няма да ви трябват дълго!
 • След като направите перманентен грим на очна линия в наше студио в София или Варна, той няма да се влоши, няма да се изтрие и няма да се стича при никакви обстоятелства. Посред нощ в леглото, насред горещо парти, в басейна и на плажа – очите ви ще пленят другите с красотата си.

Какво е перманентен грим на очна линия?

По време на процедурата за нанасяне на перманентен грим на очна линия, под кожата на клепачите се въвежда специален оцветяващ пигмент на дълбочина около 0,3-0,8 милиметра. Той е способен да се разтвори и елиминира напълно от тялото с течение на времето. Багрилата са абсолютно безопасни и хипоалергенни.

Процедурата за татуиране на очната линия във Варна започва с разговор, по време на който казвате на специалиста за вашите предпочитания и желан резултат. Вече извършваме тази и всички наши услуги и в София, за повече информация, къде, как и кога моля свържете се с нас – Контакти

Тогава специалистът избира най-добрия вариант за перманентен грим на очна линия и рисува „скица“. Ако предложената опция ви подхожда напълно, можете да продължите, ако не, специалистът ще усъвършенства грима, докато е постигне задоволителен резултат.

Следващата стъпка е анестезия. Анестезията се извършва с помощта на специални гелове и кремове. Те напълно облекчават болката и няма да повлиаят на бъдещия перманентен грим на очната линия (отзивите на нашите клиенти потвърждават абсолютния комфорт на тази процедура).

Тогава специалистът започва директно да прилага перманентен грим според избраната скица. В края зоната на експозиция се третира със специални антисептични и лечебни лекарства.

Перманентният грим на очна линия има голям потенциал за трансформиране на външния вид:

 • Благодарение на перманентния грим можете да коригирате формата на очите: визуално да уголемите, намалите, разтегнете, преместите или раздвижете очите си на разстояние. Перманентният грим на очна линия е в състояние значително да промени очите и очната линия. И прегледите и снимките показват, че очната линия може лесно да повдигнат ъглите на очите, да ги удължат и т.н.
 • В зависимост от избраната микропигментацияможете да създадете определено изображение: строг или флирт, естествен или вамп (микропигментация на клепачите) – вие решавате!
 • Благодарение на микропигментацията на очната линия е възможно да се подчертае естествената красота на очите. Буквално едно лесно докосване е в състояние да се съсредоточи върху достойнствата и умело да скрие недостатъците.
 • Невероятната изразителност и чар са в състояние да придадат вид с перманентен грим на очната линия. В крайна сметка именно нашите очи привличат вниманието на другите.

Какви са опциите за перманентен грим на очна линия в София и Варна?

 • Боядисване на междумускулното пространство. Пигментът се прилага между миглите по линията на растежа им. Цветът на багрилото се избира в зависимост от естествения цвят на миглите на клиента. В резултат се създава ефектът на по-плътните мигли, погледът става по-отворен и ярък. В същото време гримът запазва максимална естественост.
 • Ефектът на декоративната очна линия. Пигментът се прилага над линията на растеж на миглите върху горния клепач и под линията на растеж на миглите върху долния клепач. Тази опция визуално разширява очите, придава специална дълбочина и завладяващ вид. Декоративната очна линия може да се комбинира с запълване на пространството между миглите, тогава очите ви ще бъдат изразителни на 100% без допълнителен грим.
 • Микропигментация на клепачите “очна линия”. Класическата очна линия е над ресничките на горния клепач или под ресничките на долния, но за разлика от декоративната очната линия, тя може да надхвърли линията на миглите, повдигайки или спускайки визуалния ъгъл на окото, удължавайки го и т.н. Жените много често избират точно този равиянт за перманентен грим на очна линия, отзивите на нашите клиенти показват, че тази опция ви позволява да постигнете ефекта на безупречен грим за очи за всички случаи без грим.
 • Перманентен грим на очна линия с перо. Друг много печеливш универсален вариант, който е идеален за жени на всяка възраст и стил. Гримът на очите изглежда, че очната линия е нарисувана и засенчени. Заслужава си да се отбележи, че за очна линия се използват както традиционните цветове – черно и кафяво, така и ярки контрастни нюанси: синьо, лилаво, зелено и др. Дължината, ширината и извивката на очната линия може да варират значително.

Нашите специалисти в София и Варна ще ви помогнат с изборът на перманентен грим на очна линия и със сигурност ще изберат за вас най-оптималния вариант на татуиране, като вземат предвид цвета на кожата и косата ви, особеностите на формата на лицето и очите ви, както и вашите желания.

Четити причини да направите своят перманентен грим на очна линия в Kircheva Beauty

 1. Квалифициран специалист с дългогодишен опит в изпълнението на козметични татуировки – перманентен грим;
 2. Високо ниво на безопасност: използваме скъпи висококачествени багрила от най-добрите марки, гарантираме стерилност и придържане към технологиите;
 3. Нашите цени за перманентен грим на очна линия във Варна и София са по-ниски, отколкото в други салони на подобно ниво. Проверете и се убедете сами в това!
 4. Индивидуален подход: за всяка жена намираме оптималното решение, което е най-добре да подчертае индивидуалната красота.

Процедурата на перманентен грим е противопоказана при

 • инсулинозависима форма на диабет;
 • нарушения в кървенето;
 • тежки соматични заболявания;
 • остри възпалителни заболявания;
 • склонност към образуване на келоидни белези;
 • епилепсия;
 • бременност и кърмене;
 • склонност към възпалителни заболявания на лигавицата на окото.

За повече информация относно противопоказанията, както и след процедурни грижи, ще ви кажат специалистите в Kircheva Beauty.

Перманентен грим на очна линия: цени

процедурацена
Перманентен грим на очна линия250 лв.

Отзиви и Препоръки

Перфектна работа, професионални материали, страхотно отношение! Горещо препоръчвам! 👍🌸🔝

Препоръчвам! Професионалисти 🔝

Професионална работа и перфектно отношение.

🌹🔝🔝🔝🔝 Истински художник 🔝