Tattoo Removal On Woman's Back

Какво представлява лазерно премахване на татуировки и перманентен грим?

През последното десетилетие перманентният грим стана извънредно популярен и широко разпространен. Всеки може да си направи перманентен грим във всеки по-голям град в България. Резултатите често са страхотни и много разкрасяващи, но за съжаление понякога заради лоша техника или избор на цветове се налага премахване на перманентният грим или татуировка.

Това широко разпространение и лесно достъпност до перманентен грим за съжаление води и до много не достатъчно компетентни или обучени козметици, които правят грешки. За да се направи добър перманентен грим не е достатъчно само техника и кратък курс, но се изисква и художествени умения, както и усет към цветовете.

Но без значение от причините, когато се налагат корекции една от най-добрите опции е лазерно премахване на татуировки и перманентен грим в Kircheva Beauty в София и Варна. Кожата ви може да бъде върната в първоначален вид и вие отново да се чувствате красива и естествена.

А какво ще мислите за татуировките, някога звучеше като страхотна идея. Но за съжаление не всички татуировки изглеждат така както сме си представяли. А понякога просто ни омръзват или ги израстваме и вече не искаме да ги имаме. Ако една такава татуировка е на вашето рамо, крак или гръб, можем да ги скрием с дрехи, но ако е на лицето, вратът или друго видно място няма как да се скрие. В такъв случай може би е време да помислите за лазерно премахване на татуировки. Лазерното премахване на татуировки е ефективно на всяка част от тялото, дори на устни, вежди и очна линия, които са по известни като перманентен грим или микроблейдинг.

Лазерно премахване на татуировки и перманентен грим

от 70лв. на процедура

Много зависи от големината на зоната, използваните цветове и други. Моля свържете с нас за преглед и по-конкретна цена.

Какъв е процесът и как всъщност работи лазерното премахване на татуировки и перманентен грим?

tattoo-removal

Лазерното премахване на татуировки и перманентен грим всъщност е много прост процес при който лазер излъчва много кратки вълни от светлина във татуировката. Мастилените частици във вашата кожа поемат лазерните лъчи, които ги разбиват. С всяка следваща процедура тези мастилени частици се разбиват повече и повече, докато напълно изчезнат.

Колко процедури са необходими за да се премахне татуировка или перманентен грим с лазер?

Много е трудно да се каже обобщено колко процедури с лазерно премахване на татуировки и перманентен грим са необходими. Но като някаква ориентация може да се каже че между 2 и 10 процедури в повечето случаи са достатъчни.

tattoo-removal

Броят на процедурите, които са нужни за на пълното премахване, зависи от размера на татуировката, цвета на оригиналното и неговият вид, използвано от вашия татуист. (Мастилата за перманентен грим са различни от традиционните мастила за татуировки).

Повечето перманентни гримове на веждите, устни, очна линия и прочие са малки и затова изискват само минутка под лазера на сесия. Процесът на лазерно премахване на татуировки и перманентен грим е много по-бърз, отколкото нанасянето на татуировка.

Чрез лазерно премахване на татуировки и перманентен грим в София и Варна можете да премахнете цяла татуировка или само част от нея. Така че, ако вашият перманентен грим или татуировка не е в правилната форма, можете да премахнете само част, за да създадете желаната от вас форма и визия. Не е задължително да премахвате цялото мастило.

Лазерното премахването на част от татуировката или перманентният грим може да отнеме само три сесии.

По време на първоначалната Ви консултация в Kircheva Beauty в София и Варна Вашият специалист ще може да Ви даде приблизителна представа колко процедури ще са Ви необходими.

Боли ли лазерното премахване на татуировки и перманентен грим?

Това не е безболезнен процес, но повечето хора изпитват само лек дискомфорт. Много хора казват, че се усещането е като малки пръски от нагорещен мазнина, която е прехвръкнала от тигана по кожата ви.

Едно нещо, което трябва да имате предвид при лазерното премахване на татуировки и перманентен грим в София или Варна, е, че ще трябва да носите предпазни средства за очи.

laser removal or permanent makeup

Молим ви внимателно да избирате вашият козметик или специалист, който ще извършва тази процедура, тъй като за нея е необходимо знания и умения, както и подходящата апаратура. Ние в Kircheva Beauty в София и Варна се отнасяме изключително сериозно към правилата за сигурност и ви призоваваме да се дверите на нашият опит и знания.

Как да се подготвите за лазерно премахване на татуировки и перманентен грим?

Има някои стъпки, които трябва да предприемете преди процедура по лазерно премахване на татуировки и грим. Ако искате да видите най-добрите резултати, не забравяйте да следвате инструкциите на вашия специалист от Kircheva Beauty – София и Варна.

Кожата ви не трябва да има слънчеви изгаряния или изкуствен тен по никакъв начин. Няколко седмици преди лечението, вземете допълнителни предпазни мерки, за да се предпазите от слънцето. Носете слънцезащитни продукти всеки път, когато излизате на открито.

Уверете се, че сте добре хидратирани, когато влизате във всяка процедура. Ако сте пушач, сега е идеалният момент да спрете да пушите. Процесът по лазерно премахване на татуировки и перманентен грим ще бъде по-лесен и по-бърз, ако не пушите.

В дните, предхождащи Вашето лечение, избягвайте бръснене, кола маска и ексфолиране на зоната от която ще се премахва лазерно перманентен грим или татуировка. Също така е изключително важно да не приемате никакви аспирин или противовъзпалителни лекарства, тъй като те понякога могат да увеличат кървенето.

По време на вашата консултация вашият техник от студиото в София или Варна на Kircheva Beauty ще предостави пълен списък с инструкции за предварителна обработка. Препоръчваме Ви да ги следвате стриктно!

Какво да очаквате след приключване на процедурите?

lazerno premahvane na permanenten grim

Процесът на лазерно премахване на татуировки и перманентен грим е бърз и само леко неудобен. Нормално е обаче да се появят някои странични ефекти.

Някои хора могат да видят зачервяване, подуване и леки мехури в третираната зона. В някои случаи може да видите временно изсветляване или потъмняване на кожата.

Тези странични ефекти при лазерно премахване на татуировки и перманентен грим са чести, особено през първите няколко часа след лечението, но те ще отшумят скоро и не бива да ви притесняват.

Повечето хора установяват, че кожата им се нормализира напълно след около две седмици.

Следвайте стриктно инструкциите за грижа за кожата след лазерно премахване на татуировки и грим

За да видите най-добрите резултати, не забравяйте да следвате стриктно инструкциите за последваща грижа, които ние от Kirchev Beauty – София и Варна ще ви разясним подробно. В продължение на три дни след лечението, покрийте зоната с антибиотичен мехлем. Покрийте го със стерилизирана марля и избягвайте да нанасяте грим върху тази област.

Също така трябва да избягвате използването на кремове, освен ако не сте инструктирани от дерматолог или от нашият специалист. Ако редовно използвате продукти за грижа за кожата, попитайте ни дали е добре да продължите да ги използвате.

Можете да вземете душ и да измиете зоната, но избягвайте вода под високо налягане. Хидратирайте се, като пиете много вода и ограничете приема на алкохол. Колкото по-силна е имунната ви система, толкова по-бързо ще видите резултатите.

Също така е важно да се избягва максимално излагането на слънце. Покривайте зоната в която ви е премахната татуировка или перманентен грим с лазер със слънцезащитни продукти всеки път, когато планирате да излезете на слънце.