lazeren kabonov piling kircheva beauty

Какво Представлява Лазерен Карбонов Пилинг в София и Варна?

Лазерният карбонов пилинг е бърза и безболезнена, козметична процедура, която цели да подобри видът на вашата кожа. Тя е деликатна за кожата и подходяща за всяка възраст. Лазерният карбонов пилинг в София и Варна е ексфолираща и възстановяваща процедура, която ще направи кожата ви по-гладка, нежна и освежена. При нея се използва разтвор от въглерод, въглероден прах и смес от минерални масла, последван от напреднал, модерен лазер за да се третират различни състояния.

Процедурата се използва предимно от хора с мазна кожа, акне, уголемени или запушени пори, но лазерен карбонов пилинг може да бъде полезен и ако започва да се забелязва ефектът на слънчевото стареене по кожата ви.

Лазерен Карбонов Пилинг

199 лв. за процедура

Пакет от 3 Процедури

499 лв. 3 процедури

Лазерен карбонов пилинг е подходяща процедура за:

 • Акне;
 • Първи признаци на стареене и фотостареене;
 • Разширени пори и прекомерно съдържание на мазнини;
 • Пигментирани петна;
 • Матов тен и неравна текстура.
Lazeren karbonov peeling Varna i Sofia

Минимално агресивните процедури за възстановяване на кожата са много популярни за подобряване на външния и вид. През 2020 г. почти два милиона американци са получили химически пилинг или лазерно третиране. Тези извънболнични процедури често са ефективни, достъпни и изискват кратко време. Има голямо разнообразие от лазерни процедури и пилинги, от които да избирате в зависимост от нуждите на вашата кожа.‌‌

Възстановяващите лечения се класифицират в три категории: повърхностни, средни и дълбоки. Разликата между тях е свързана с това в колко слоя кожа прониква лечението. Повърхностните процедури дават скромни резултати с минимално време за възстановяване. Леченията, които отиват по-дълбоко под повърхността на кожата, имат по-драматични резултати, но възстановяването е по-сложно.

Един популярен вариант за леки до умерени кожни проблеми е пилинг с въглероден лазер, известен като лазерен карбонов пилинг. Карбоновият пилинг е повърхностно лечение, което помага при акне, разширени пори, мазна кожа и неравномерен тен на кожата. Понякога се наричат ​​карбонови лазери за лице.

Въпреки името,  лазерният карбонов пилинг в София и Варна не е традиционен химически пилинг. Вместо това, ние в Kircheva Beauty София и Варна използваме въглероден (карбонов) разтвор и лазери, за да създадем пилинг ефект. Лазерите не проникват твърде дълбоко в кожата, така че времето за възстановяване е много малко. Процедурата отнема около 30 минути и можете да свободно да се върнете към нормалното си ежедневие веднага.

Може да сте чували лазерен карбонов пилинг под друго име, защото тя е известна като „Холивудски Пилинг“. Това идва от фактът, че процедурата придоби популярност чрез знаменитости като Ким Кардашиян, Ангелина Джоли и Дженифър Анистън, които явно са я изпробвали и са останали доволни.

Как протича козметичната процедура лазерен карбонов пилинг?

Лазерният карбонов пилинг обикновено се извършва в нашето студио за красота във Варна или София. Кирчева Бюти има собствено студио във Варна, но извършва процедурата и в София в определени дни. За повече информация и резервация моля обадете се на нашият телефон – 089 561 7727. В Kircheva Beauty – София и Варна ние сме обучени и с опит в прилагането на тази процедура и можем да ви уверим, че вие ще бъдете обслужени от професионалист. Всяка дерматологична процедура идва с риск от нараняване или инфекция, така че е от решаващо значение за безопасността ви лазерният карбонов пилинг да бъде извършен от обученият специалист

Лазерният карбонов пилинг в София и Варна включва следните стъпки:

 1. Премахнете грим, ако има такъв
 2. Почистване на кожата;
 3. Прилагане на разтвор, състоящ се от въглерод, въглероден прах и смес от минерални масла;
 4. Разтворът прониква в дълбоките слоеве и порите на кожата – отнема няколко минути;
 5. Почистване с въглерод. Лазерният лъч отстранява разтвора от порите заедно с примесите и роговия слой на кожата.

Въглероден (карбонов) лосион. След премахване на гримът и почистване на кожата, Вашият специалист от Kircheva Beauty София и Варна ще нанесе върху кожата ви крем с тъмен цвят с високо съдържание на въглерод и смес от минерални масла. Лосионът е ексфолиращ, което помага за подготовката на кожата за следващите стъпки. Ще постоите с него върху лицето си за няколко минути, докато изсъхне. Докато лосионът изсъхва, той се свързва с мръсотия, мазнотията и други замърсители по повърхността на кожата ви.

Затоплящ лазер. В зависимост от вашия тип кожа, Вашият специалист от Kircheva Beauty – Варна и София може да започне с един вид лазер за да затопли кожата Ви. Лазерът ще премине върху лицето ви, което ще нагрее въглерода в лосиона и ще го накара да абсорбира нечистотите по кожата ви.

Импулсен лазер. Последната стъпка от процедурата по лазерен карбонов пилинг е импулсен лазер, който Вашият специалист от Kircheva Beauty в София и Варна използва за разграждане на въглерода. Лазерът унищожава въглеродните частици и всички мазнотии, мъртви кожни клетки, бактерии или други нечистоти по лицето ви. Топлината от процеса също сигнализира за благоприятният отговор на вашата кожа. Това стимулира производството на колаген и еластин, за да изглежда кожата ви по-стегната.

Тъй като лазерният карбонов пилинг лека и нежна процедура, няма да имате нужда от обезболяващ крем преди използването на лазера. Спокойно можете да напуснете козметичното студио веднага след като приключи.

Почистването на лицето в Kircheva Beauty София или Варна с карбонов пилинг отнема 30 минути. Козметикът определя броя на необходимите процедури индивидуално за всеки пациент. Добра оферта е да планирате 3 процедури за да получите отстъпката, която предлагаме – вместо 597лв, намалена на 499 лв.

Какво се третира с лазерен карбонов пилинг?

Лазерният карбонов пилинг е ефективен при лечение на акне. Целият процес работи за премахване на мазнотията, мъртвите клетки и бактериите в порите, които често са причина за акне. Лекарите установяват, че той може да изчисти съществуващо акне и да предотврати повторната му появата в продължение на седмици или месеци.

Може да се нуждаете от няколко процедури, за да видите ефектите върху акнето. Процедурата по лазерен карбонов пилинг не е дразнеща, така че няма риск да направи възпалената кожа по-зле по време на лечението. Можете да повторите карбоновият пилинг, ако е необходимо, без негативни странични ефекти.

В допълнение към третирането на акне, лазерният карбонов пилинг може също да окаже благоприятни резултати върху:

 • Признаци на преждевременно стареене
 • Матов тен, тон и текстура
 • Фини линии и бръчки
 • Мазна кожа
 • Тъмни петна
 • Леки белези от акне

Подготовка и възстановяване

Лазерният карбонов пилинг е напълно неагресивна и много мека процедура. Като общо правило не е необходима специална подготовка, но се консултирайте с Вашият специалист предварително, за да сте сигурни. Например ако си правите някакви други преписани процедури, Вашият козметичен специалист може да ви препоръча да ги преустановите, за да избегнете раздразнение на кожата.

Боли ли от лазерен карбонов пилинг?

Самата процедура е безболезнена, въпреки че някои хора казват, че изпитват леко усещане за убождане или ужилване по време на лечението. Повечето хора се чувстват добре веднага след лазерният карбонов пилинг.

Има ли някакви странични ефекти? Какви странични ефекти има от карбонов пилинг?

Лазерният карбонов пилинг е напълно безопасна козметична процедура и няма сведения за сериозни усложнения и болезнени странични ефекти. Най-честият страничен ефект е леко зачервяване и усещането за леко изтръпнало и гъделичкане, което обикновено отшумява в рамките на същият ден. Няма нужда от време за лечение или предпазване, така че бихте могли да се завърнете към нормалното си ежедневие веднага.

Вашият козметичен специалист от Kircheva Beauty в София и Варна вероятно ще препоръча да използвате нежни продукти и слънцезащитни продукти след лечението.

Как ще изглежда кожата ми след карбонов пилинг?

Strahotni-rezultati-sled-holivudski-piling

Въпреки че може да има леко зачервяване на кожата, то ще изчезне за няколко часа, а може и да бъде облекчено като се намаже с крем с алое вера. Вероятно ще забележите известно подобрение още след първата процедура, която ексфолира кожата и отпушва порите, така че тя да изглежда по-сияйна и чиста веднага. Вашите резултати може да продължат да се подобряват с течение на времето, тъй като кожата ви ще започне да произвежда повече колаген и еластин в резултат на лазерният карбонов пилинг.

Ние от Kircheva Beauty в София и Варна Ви препоръчваме докато е зачервена кожата да я поддържате чиста и суха, но когато зачервяването изчезне може да се носи грим. Опитайте се да отбягвате мазни гримове, понеже това може да запуши порите отново.

Колко процедури по лазерен карбонов пилинг са ми необходими?

Броят на необходимите процедури по карбонов пилинг зависят от размерът на зоната която се третира и желаният краен резултат. Лекарите често препоръчват няколко процедури на лазерен карбонов пилинг за максимална ефективност – често четири и дори шест пъти с интервал от няколко седмици. Вашият специалист може да Ви помогне да решите от колко лечения имате нужда.

Предимства на процедурата с лазерен карбонов пилинг:

 • Безболезненост и комфорт на процедурата;
 • Антимикробен ефект;
 • Борба с възпалението;
 • Незабавно почистване;
 • Свиване на порите и намаляване на излишното производство на себум;
 • Биостимулиращо действие на колаген и еластин;
 • Видимо подмладяване на кожата;
 • Здрав тен.

Лекарите съветват: всички признаци на възпаление на кожата трябва да бъдат премахнати преди процедурата за карбоново почистване.

Основни препоръки на лекаря след почистване с въглерод:

 • В първия ден не мийте лицето си и не нанасяйте продукти за грижа, за предпочитане с хлорхексидин или мирамистин;
 • Откажете се от сауната и ваната за 2-4 седмици и не правете слънчеви бани;
 • Нанесете слънцезащитен крем върху лицето си, преди да излезете на вън;