Ламиниране на Вежди

Ламиниране на вежди: технология и резултати

Женствената природа придава на околния свят красота и хармония. Ако генетиката не ви е зарадвала с изразителни гъсти и копринени вежди, всичко може лесно да се оправи в салона за красота Kircheva Beauty в град Ватна с помощта на проста процедура – ламиниране на вежди.

Напоследък все по-полярна е процедурата за ламиниране на вежди в София, Варна и други големи градове на България. Различни звезди от шоубизнеса, блогъри за красота и най-различни красавици из Варна и София, които следват модните тенденции избират тази процедура. Instagram модели демонстрират секси ламиниране на вежди на разкошни снимки. В Кирчева Бюти също правим и ламиниране на мигли.

Наличието на процедурата се обяснява с факта, че цената в салоните за красота за ламиниране на вежди във Варна и София е съвсем приемлива. В резултат на процедурата лицето придобива специална изразителност, космите на веждите се укрепват и стават еластични, веждите придобиват цвят и здрав блясък.

Първоначално много хора се чудят: ламиниране на вежди, каква е тази процедура?

Техниката на ламиниране на вежди се провежда в 3 важни стъпки:

 • моделиране на формата;
 • възстановяване на косата;
 • оцветяване.

Салонната процедура решава много проблеми с външния вид:

 • възстановява отслабената структура;
 • придава плътност;
 • подравнява асиметрични форми;
 • придава пигмент на безцветени вежди;
 • създава чист стайлинг на хаотично растящи вежди;
 • помага да се коригират последствията от неуспешна татуировка.

Как се прави ламинирането на вежди: технология и етапи на ламиниране

Процедурата продулжава приблизително от 40 минути до 1 час. Материалите, използвани за ламиниране на веждите, зависят от избора на специалист. Технологията се състои в последователни процедури и професионални действия на специалиста:

 1. Процедурата започва с дезинфекция на ръцете на специалиста и зоната за обработка.
 2. Веждите се почиства от грим и мръсотия и се обезмасляват.
 3. Формата на веждите се коригира и придава симетричен вид, формата се моделира според външния вид на клиента.
 4. Върху подготвените вежди се прилага специален състав за ламиниране на вежди: серуми с колаген, копринени протеин, минерали и витамини и ценни масла. Обогатеният състав създава трайна защита, придава на косъма на веждите блясък и поддържан външен вид с модерен ефект.
 5. Ако е необходимо, се нанася с инструмент за ламиниране на вежди с добавяне на оцветител пигмент.
 6. Последният етап. След изсъхване върху космите се нанася друг слой агенти, който ще фиксира резултата и формата. А гел агент обгръща всяко косъмче, запазвайки всички ценни компоненти вътре.

Въпроси към клиентите?

Всички клиенти искат да знаят отговорът на въпроса: ефективно ли е ламинирането на вежди и колко дълго трае след посещение на салон? Ако не е имало оцветяване, ефектът продължава около месец и половина. Обикновено ефектът след процедурата продължава малко повече от месец.

На въпросът дали тази процедура може да се направи на бременни и кърмещи жени, експертите определено не я препоръчват! Процедурата в този период е непрактична заради редица физиологични характеристики на организма.

Процедурата за дълготрайно ламиниране на вежди има и няколко противопоказания за лица, които имат:

 • сериозни офталмологични и кожни заболявания;
 • конюнктивит, херпес на лицето, ечемик;
 • възпаление на кожата или механични повреди в зоната на лечение.

Много жени се интересуват от въпроса как да направят домашно ламиниране на веждите и ще продължи ли ефектът?

За да извършите процедурата у дома сами, можете да гледате видео заа ламиниране на веждите в Интернет и да изучавате инструкциите. Освен това ще трябва да закупите комплект за ламиниране на вежди и мигли, който се продава в специализирани магазини или онлайн.

Можете самостоятелно да приготвите разтвор на база желатин, за да го използвате за ламиниране на вежди у дома. Интернет днес е изпълнен с подобни рецепти. Първо трябва да определите очаквания ефект и след това да намерите информация с видео уроци за това как да направите всичко у дома, от какво се нуждаете и как да го проведете. За тези, които не обичат да се ангажират дълго време, без да са сигурни в постигнатият резултат и искат да получат траен ефект, препоръчвам да закупите завършен състав за ламиниране на вежди. Или най-добре просто посетете салона за красота на Kirchev Beauty в град Варна и София, и елиминирайте всички рискове с постигане на незадоволителен резултат от неизпитани рецепти.

Преди да посетите салона, се препоръчва да проучите портфолиото на стилистът: примери за снимка на ламиниране на вежди и не забравяйте да прочетете отзивите на редовните клиенти за които вече са си провели ламиниране на вежди в този салон. Това ще помогне да се избегнат нежелани последици и ще спестите време. Освен това върху вече завършеното ламиниране на вежди, прегледите, както и истинските снимки преди и след това, ясно ще демонстрират ефекта.

За да направите дългосрочно ламиниране на мигли и вежди на жителите на голям град като Варна, просто се запишете за посещение при Kirchev Beauty. А ако искате да си направите процедурата по ламиниране на вежди в столицата София се свържете с нас за да ви дадем подробности как може да стане това – Контакт

Ламиниране на Вежди

60 лв.

Отзиви и Препоръки

Перфектна работа, професионални материали, страхотно отношение! Горещо препоръчвам! 👍🌸🔝

Препоръчвам! Професионалисти 🔝

Професионална работа и перфектно отношение.

🌹🔝🔝🔝🔝 Истински художник 🔝