Ламиниране на мигли е професионален метод за повдигане за модерни извити мигли. Това е като да завиете миглите си в повдигнато, извито състояние. Но за разлика от грубите методи, някога използвани за къдрене на косата на главите ни, процедурата по ламиниране на мигли е по-нежна.

Ламиниране на Мигли Цена

70 лв. на процедура

Ламинирането на миглите е процедура с полупостоянен резултат, което има за цел да навие миглите ви нагоре и да ги направи много по-забележими. Няма повече нужда от маша за мигли! За разлика от процедурите по удължаване на миглите, които включват прилепване на изкуствена материя към линията на миглите, за да се създаде обем, ламинирането на миглите красиво подобрява това, което вече имате. Те по същество са като къдрене за вашите мигли.

В Кирчева Бюте също извършваме и ламиниране на вежди в Варна, а от скоро и в София.

Успешно ли е ламинирането на мигли във Варна и София?

Преди-и-след-ламиниране-на-мигли

Определено работи! Ламинирането на мигли в София и Варна работи така, както не бихте повярвали. Като алтернатива на удължаването на мигли и изкуствените мигли, ламинирането на миглите във Варна и София работи, като придава на вашите естествени мигли дълготраен извит ефект. Това е изпитана и модерна процедура, която е вече много разпространена сред редица известни личности, които се надпреварват да показват своите снимки преди и след ламиниране на мигли в Инстаграм и Фейсбук.

Колко струва ламинирането на миглите във Варна и в София?

Ламиниране на мигли цена – 70 лв.

В студиото на Кирчева Бюти – Kircheva Beauty във Варна цената е 70 лв. Сигурно изненадващо за много цената за ламиниране на мигли в София също е 70лв . Звучи скъпо, но не забравяйте, че това е една единствена процедура от която се нуждаете. За разлика от удължаването на мигли, при които трябва да се допълва на всеки няколко седмици, ламинирането на мигли се извършва само на здрави и естествени мигли. Специалистите на Kircheva Beauty Варна ще направят следваща процедура на същите клиентки чак не по-рано от осем седмици, за да позволят на старите мигли да се отделят правилно.

Ламинирането на мигли съсипват ли миглите ви?

Подобно на всичко друго, ако е направено неправилно или от някой с малко или никакъв опит, може да нямате толкова добър ефект и преживяване. Но за разлика от удължаването на миглите и изкуствените такива, ламинирането на мигли не носи риск от тракционна алопеция. Все пак е добре да знаете, че някои процедури за ламиниране на мигли използват перми и амоняк върху миглите, което може да доведе до чупливост на миглите.

ламиниране на мигли преди и след

Все още ли можете да носите спирала след ламиниране на мигли?

Елате на уговорения час с чисти мигли и ако можете, въздържайте се да използвате водоустойчива спирала и маша за мигли три дни преди уговорката, за да сте сигурни, че миглите ви са напълно чисти, сухи и отпуснати. Въпреки това е напълно позволено и възможно да използвате спирала и очна линия 48 часа след ламиниране на мигли (въпреки че вероятно няма да ви се наложи).

Можете ли да персонализирате ламинирането на мигли?

Да! Повечето процедури за ламиниране за мигли във Варна или София могат да бъдат персонализирани според вашето желано ниво на навиване. Вашият стилист би трябвало да прецени естествената ви дължина на миглите и формата на очите, за да ви помогне да намерите вида на миглите, който най-добре ще ви подхожда.

Какво да очаквам по време на процедурата

Колко време отнема ламинирането на мигли?

Laminirane na migli

Около един час, от началото до края. При Кирчева Бюти в София и Варна, по време на процедурата ще ви дадем възможност да направите оцветяване на миглите заедно с тяхното ламиниране, което добавя още 15-тина минути.

Боли ли?

Абсолютно НЕ! Ламинирането на мигли е процедура, която не причинява абсолютно никаква болка. По-скоро може да се нарече леко неудобство, но все пак се работи близко до очите Ви, и това причинява раздразнение.

Как да се грижим за миглите си след процедура по ламиниране

Колко време след ламиниране на мигли мога да взема душ?

След ламиниране на мигли, не можете да ги намокряте в продължение на 48 часа. През това време формулата все още се развива върху тях, което означава, че всяка влага може да промени резултатите.

Колко дълго издържат ламинираните мигли?

Ефектът от ламиниране на мигли продължават от 8 до 12 седмици, но специалистите твърдят, че ще видите най-красивия и забележим резултат през първите четири седмици. Средностатистическият човек изхвърля четири до пет косъмчета от миглите си на ден, така че след пет седмици 30 до 40 процента от тези ламинирани мигли ще бъдат изхвърлени, като на тяхно място ще растат нови.

Как поддържате миглите си след ламиниране?

Тъй като новите косъмчета, които растат, са необработени и по-прави, ние от Кирчева Бюти Варна, а вече и в София, Ви съветваме да използване кератинова спирала. Нея можете да използвате за да изравните външния вид на ново изникващите и старите мигли, докато те се слеят напълно. Можете също така да смесите вашите нови и стари мигли със спирала за навиване.

Отзиви и Препоръки

Перфектна работа, професионални материали, страхотно отношение! Горещо препоръчвам! 👍🌸🔝

Препоръчвам! Професионалисти 🔝

Професионална работа и перфектно отношение.

🌹🔝🔝🔝🔝 Истински художник 🔝