Добре дошли в моята професионална страница за грим във Варна и София!

Аз съм Таня Кирчева и се радвам се да се представя пред вас. Аз съм художник, стилист, сватбен стилист и гримьор. Практикувам в София и Варна.

Професионален Грим При Кирчева Бюти

Имам достатъчно опит във всичките си услуги които предлага, включително гримиране. Но това дори не е толкова важно. Важно е, че от все сърце обичам работата си и хората с които животът ме среща по творчески и професионален път. Вярвам и се надявам, че те също оценяват моята страст и старание.

Гримьорът по мое разбиране е не само майстор по сватбени и вечерни прически и грим на младоженката и младоженеца. Един класен стилист трябва да може да прави вечерен и празничен грим, да провежда професионални грим упражнения, да провежда грим тренировки за себе си, може би дори да може да създава боди арт. Ако говорим за наистина висок клас специалист, тогава е задължително присъствие и на артистичен вкус, познаване на основите на дизайна на изображението и много, много повече.

Аз съм горда да ви представя разнообразие от гримиране. Ще ви ги представя накратко разделени според събитието за което се използват. Аз също извършвам Перманентен грим на устни, Перманентен грим на вежди и перманентен грим на очна линия, както и ламиниране на вежди и ламиниране на мигли.

Вечерен грим в София или Варна от професионален гримьор

Вечерен Грим

Вечерният грим е необходим във вашата специална вечер, когато искате да изглеждате добре поддържани, съблазнителни и мистериозни. Вечерният грим обикновено се различава дневният в дълбочината и цветът си. Докато твърде многото тъмни цветове могат да бъдат твърде груби за дневна светлина, тези дълбоки нюанси работят изключително добре през нощта.

Вечеря на свещи, забавно парти или романтична среща в София или Варна – това е повод да си направите подарък под формата на изключителен образ, който гримьорът ще създаде. Но тези различни събития също предвещават и различен грим. Вечерният грим трябва да бъде съобразен не само със светлината или тъмнината на нощта но и със събитието за което се приготвяте. Неизменно вашите лични предпочитания също са важни за да направим гримът, който ще ви кара да се чувствате уверена и красива. Аз също бих взела под внимание и вашият тоалет за вечерта, за да изберем правилните цветове и тонове на вашият вечерен грим.

Дневен или делови грим

Дневен и Делови Грим

Вашият бизнес разговор във Варна или София ще премине по печеливш начин за вас, ако използвате услугите на гримьор, за да приложите бизнес (дневен) грим. Ние жените знаем най-добре, че има значение как изглеждаме и дневният грим за бизнес среща е важно да бъде направен специално за тази цен.

В крайна сметка добре поддържана, събрана, красива и интелигентна жена предизвиква искрен интерес и внимание. Точно това бих препоръчала и опитала да постигна с дневният грим, който ще ви направя.

Ще използваме ли силата на външният вид и добре съчетаният дневен, делови грим?

Грим против стареене

Грим Против Стареене

Гримът против стареене се нарича също лифтинг грим или грим за зряла кожа. А някой професионалисти го нарича “грим за възрастта”. Този тип професионален грим се използва за визуална корекция на свързаните с възрастта промени в кожата и визуално подмладяване на лицето.

Ваканционен грим

Ваканционният грим е сигурен начин да създадете празнично настроение. Именно на почивка можете да заблестите по нов начин, със сияен тен, перфектно равномерна кожа, ярки и чисти нюанси в дрехите и грима, както и с блестящи, преливащи се, игриви, полупрозрачни текстури на ваканционния грим. Да опитаме още веднъж да зарадваме и изненадаме всички заедно?

Ваканционен Грим

Това е невероятно изкуство, което винаги е привличало и ще привлича погледите и вниманието на хора от всички възрасти и полове. Именно това свойство е толкова привлекателно за създателите на рекламни продукти.

Отзиви и Препоръки

Перфектна работа, професионални материали, страхотно отношение! Горещо препоръчвам! 👍🌸🔝

Препоръчвам! Професионалисти 🔝

Професионална работа и перфектно отношение.

🌹🔝🔝🔝🔝 Истински художник 🔝