Перманентен Грим

Перманентен Грим на Вежди

Перманентен Грим

Перманентен грим на вежди – какво е това?

Мечтаете за модни, добре поддържани и гъсти вежди? Тогава вашият избор е перманентен грим на вежди. Перманентният грим на вежди още известен като микропигментация по същество е татуировка на веждите, но процедурата е по-мека и почти безболезнена. Пигментът не е много дълбок и заострен под кожата. В резултат на миркопигментацията ще получите леко засенчени, пухкави и максимално естествени вежди.

Кой трябва да се възползва от тази процедура?

 • ако имате леки и тънки косми на веждите;
 • космите растат рядко или произволно и трябва да запълнете интервалите между тях;
 • ако сте доволни от формата на веждите си, но нямате желание да ги оцветявате ежедневно;
 • контурът на веждите не е ясно определен.

Защо да избера перманентен грим на вежди в Kircheva Beauty град Варна?

 • Перманентният грим не се отмива и не избледнява на слънце;
 • Пигментите са хипоалергенни, за разлика от продуктите за грим;
 • Този грим спестява време, което е важно за бизнес дамите;

Перманентен грим на вежди в град Варна

Нова, модерна техника на перманентен грим, пулверизиране (сянка, пикселно засенчване) помага да се създаде перфектният вид на веждите с върховната имитация на естественост. Техниката на повърхностно инжектиране на пигмент (микропигментация) със засенчване създава опушен ефект върху веждите, което им придава само меки очертания, яркост и естествен вид. Леките тонове без претенциозност, гладкото разтягане на цвета и формата без строги очертания правят техниката за нанасяне на перманентен грим на вежди наистина уникална за Варна. Методът е безболезнен, по-малко травмаращ поради въвеждането на пигмент под кожата на дълбочина до 1 мм, техниката за нанасяне на перманентен грим на вежди имитира перо със сенки или молив. Перманентният грим на вежди – наистина е красив и ефектен. Направете си страхотни вежди в новото ни студио в град Варна – Kircheva Beauty.

Уникалността на засенчването на сенките се състои не само в принципа на неговото изпълнение, но и във факта, че техниката е подходяща за всяка жена. Перманентният грим на вежди изглежда еднакво страхотно и на млада и на застаряваща кожа, а ефектът се държи добре и на мазна и на суха кожа. Безценно предимство на перманентният грим (микропигментация) на вежди е, че с негова помощ можете да скриете всякакви недостатъци. 

Перманентният грим на вежди е идеален, ако искате да придобиете естествен вид без ежедневната употреба на козметика. Техниката подчертава достойнствата, създава акценти върху веждите и очите и ефективно крие всякакви несъвършенства. Вече не е необходимо да се опитвате да ги скриете ежедневно, като четкате със сенки или молив. В крайна сметка дори най-очевидните недостатъци ще бъдат ефективно скрити и невидими.

Доволният клиент ни прави щастливи

Това е наш основен приоритет в Kircheva Beauty град Варна. Ето някой от предимствата и причините за да изберете нас за тази дълготрайна процедура на разкрасяване:

 • Безопасни инструменти – стилистът извършва микропигментация с игли за еднократна употреба. За всяка процедура стилистът в нашето студио специално отваря нова стерилна игла. Преди процедурата всеки инструмент е задължително дезинфекциран
 • Страхотен специалист – даваме гаранция за процедурата, защото сме уверени в тяхното качество. Всяка извършена процедура изглежда естествена и органична. Стилистът не спира да се учи на нови техники и самата аз обучавам други на дизайн на перманентен грим на вежди
 • Естествени материали – нашите стилисти работят с биопигменти от растителен произход с меки и естествени нюанси. Пигментът естествено се вкоренява в кожата и не преминава в неочаквани цветове, какъвто е случаят с други продукти.
 • Дискретност в самостоятелно студио – при нас ние извършваме тази процедура на саме с вас и никой друг. Няма да изпитате дискомфорт от присъствието на други хора в студиото, докато ви поставяме перманентен грим на вежди. Ние извършваме стерилна чистота преди всяка процедура.
 • Грижовно обслужване – приемаме всеки клиент като наш добър приятел. Може да изберете коя музика или аудиокнига да включим по време на вашата процедура по микропигментация на вежди.
 • Атмосфера която не искате да напускате – с усмивка ще ви предложим чаша кафе или чай и вкусни лакомства.

Всеки клиент става приятел на компанията – той ще може да намери помощ, подкрепа, да научи най-новите новини в света на красотата. Заедно ще се радваме на вашите успехи и постижения!

процедуравремецена
Перманентен грим на вежди1,5 час???лв
Корекция след 35-40 дни1 час50% от цената
Опресняване (до една година след процедурата)1,5 час80% от цената
Припокриване на стар перманентен грим2 часа???лв
Корекция след друг стилист1.5 часа???лв

Нанасянето на перманентният грим на вежди е най-сигурната и безболезнена техника. И противно на всички мнения, техниката може да се извършва на бременни и кърмещи жени. Повърхностното въвеждане на пигмент под кожата причинява минималното му нараняване. Следователно процедурата не предвижда болка и може да се извърши без използването на болкоуспокояващи. При извършване на процедурата пигментът не навлиза в кръвта и по никакъв начин не влияе върху качеството на млякото, неговото количество и лактация като цяло. Ние гарантираме пълна безопасност.

Отзиви и Препоръки

Перфектна работа, професионални материали, страхотно отношение! Горещо препоръчвам! 👍🌸🔝

Препоръчвам! Професионалисти 🔝

Професионална работа и перфектно отношение.

🌹🔝🔝🔝🔝 Истински художник 🔝

Перманентен Грим на Устни

Перманентен Грим на Устни

Перманентен Грим на Устни

Микропигментация за устни: винаги съблазнителни, ярки и обемни
устни без грим

Червило, контурен молив, гланц – жените трябва да използват тази козметика през целия ден, за да поддържат желаната форма и цвят на устните си.

Изглежда, че гримът за устни не отнема много време, но контурът често не е идеално гладък, червилото се изтрива и устните губят външния си вид. Ето защо всеки ден все повече жени избират перманентен грим за устни в Kircheva Beauty в град Варна: безупречен външен вид, качество и безопасност.

Микропигментация за устни в Kircheva Beauty град Варна е възможност да получите перфектната форма и цвят на устните за период до 3 години!

Многото предимства на перманентната микропигментация на устни:

 • Най-важното предимство на перманентният грим на устни е, че при никакви обстоятелства той няма да се влоши, плава или изтрива. Посред нощ, след посещение на басейна, след хранене – абсолютно винаги устните ви ще изглеждат перфектно!
 • Перманентният грим на устни има за цел да коригира формата на устните ви: може да увеличи обема им, да изравни или промени контурът им. Той ви позволява успешно да прикриете несъвършенствата на своите устни, вродени дефекти, малки белези и други.
 • Микропогментацията за устни може да бъде чудесна алтернатива на разнообразие от процедури като инжектиране на ботокс и хиалуронова киселина върху устните ви. Професионално изпълненият перманентен грим на устни ви позволява значително да увеличите визуално устните и да им придадете допълнителен обем. Плътните устни винаги са се смятали за признак на женска сексуалност.
 • Можете да изглеждате страхотно, като същевременно спестявате изключително много време за нанасяне на грим. Не забравяйте и за икономиите, които ще направите с използването на перманентен грим на устни. В края на краищата контурните моливи и червила няма да ви бъдат полезни много дълго време!

Предимства на този метод:

 • Много устойчив ефект. Перманентният грим издържа до 3-5 години.
 • Възможността за промяна на резултата. Благодарение на процедурите за корекция на микропигментацията можете да промените радикално резултата, ако не ви харесва. Можете да коригирате както формата, така и цветът. Освен това можете напълно да премахнете микропигментацията с лазер, ако решите, че перманентният грим на устни не е подходящ за вас.
 • Индивидуален подход. Преди процедурата специялист, заедно с клиента, избира най-малките нюанси на цвета, рисува контур и опитва различни опции. Перманенте грим за устни, направена от професионалист, ви позволява да изберете най-печелившото решение за жени с всякакъв цвят на кожата и косата, тип лице и оригинална форма на устните.
 • Адекватна цена. Изчислете колко пари харчите за 3-5 години за контурни моливи и червило. Сега сравнете фигурата с цената на перманентен грим на устни. Изненадващо, но се оказва изключително изгодно?

Какво е микропигментация на устни?

По време на процедурата за микропигментация на устни, известна като поставяне на перманентен грим на устни, под кожата се въвежда специален пигмент на дълбочина 0,8 милиметра. С други думи, това е обикновена татуировка, просто поради спецификата на багрилото, тя напълно изчезва с времето.

Процедурата се извършва с помощта на тънка игла за микропигментация за еднократна употреба.

Перманентният грим (микропигментация) на устни в целият свят става все по-популярно, тъй като много жени вече са успели да изпробват тази процедура и да оценят нейните ползи.

В Kirchev Beauty ще ви предложат различни видове перманентен грим на устни:

 1. Контур на устните. Това е чудесен начин да подчертаете формата на устните и да направите линиите на устните по-изразителни и ясни. Изглежда като контурен молив, но по-естествен.
 2. Перен контур. Различава се от обикновен контур в най-естествения и мек външен вид. По време на процедурата боята се нанася така, че да създаде изразителен контур на устните, който се съчетава плавно с естествения им цвят.
 3. Пълно засенчване – перманентно червило. Този тип перманентен грим на устни включва цялостно им боядисване и съответно промяна в цвета им. Така че получавате възможност винаги да изглеждате така, сякаш нанасяте скъпо червило на устните си.
 4. Лекият каял е начин да придадете допълнителен обем на устните. За тази цел специалистът рисува лека линия около контура на устните и рисува области под и над устната. Тази техника ви позволява да дадете толкова желани пълни устни на момичета, които не могат да се похвалят с обемни устни по природа.

Как протича процедурата?

Преди да направите микропигментация на устни, трябва да решите вашите предпочитания: какви резултати искате да постигнете, какво харесвате в грима на устните и какво не. Разбира се, дори и да нямате идея какво искате да получите в дългосрочен план, специалистът в салона ще ви помогне да вземете решение.

По време на предварителния разговор можете да зададете всичките си въпроси, да обсъдите всички важни точки от процедурата и грижите които са необходими за перманентният грим на устни.

Най-важният етап от микропигментацията е подборът на формата и цветът на устните. Специалистът ще изслуша всички ваши желания и предпочитания и ще ви рисува „нови“ устни. Ако всичко ви подхожда, можете да преминете към следващата стъпка – директно микропигментиране.

Много момичета се интересуват от въпроса за облекчаване на болката. За тази цел се използват различни мехлеми и гелове, както и анестетични инжекции.

След това започва директното прилагане на микропигментацията. Продължителноста на тази процедура зависи от видът на перманентен грим на устни, който сте избрали, защото може да рисувате само по контура, но също така и по устните.

След микропигментацията специалистът от Kircheva Beauty град Варна прилага специални антисептични и лечебни средства върху устните и ви дава препоръки за грижа.

Подготовка за поставяне на перманентен грим на устни

Преди процедурата, 5 дни е необходимо да се вземат антивирусни лекарства, за да се предотврати появата на херпесна вирусна инфекция на устните.  

Период на възстановяване

Процедурата на микропигментация е свързана с нарушение на повърхността на кожата, така че следва определен лечебен период. По правило този период е 3-5 дни.

През първия ден след процедурата по устните ви ще има лек оток, а на вторият или третият ден се появяват корички с ярък цвят. На третият или четвъртият ден коричките започват да ексфолират и устните постепенно придобиват своя „нов“ вид.

На 4-5-ия ден след процедурата за поставяне на перманентен грим на устни те ще изглеждат страхотно, при условие че спазвате всички препоръки за грижа.

Струва си да се помни, че дори след пълно сближаване на коричките е невъзможно незабавно да се оцени резултатът, тъй като процесът на разпространение и фиксиране на оцветяващият пигмент ще продължи още известно време. Можете да прецените резултатите от процедурата по-правилно след 25-30 дни.

Грижа за устни

 14 дни след процедурата се препоръчва:

 • използвайте специални заздравяващи мехлеми за устни;
 • измийте с преварена топла вода, не използвайте почистващи препарати.

Не се препоръчва:

 • насилствено премахвайте коричките;
 • пара на устните;
 • не позволявайте изсушаване и напукване на устните;
 • не използвайте грим за устни;
 • слънчеви бани;
 • не използвайте алкохолосъдържащи тоници;
 • не правете депилация на косата над горната устна.

Перманентният грим на устни е противопоказен при

 • захарен диабет (инсулинозависима форма);
 • нарушения в кървенето;
 • склонност към образуване на келоидни белези;
 • остри възпалителни заболявания;
 • остра форма на херпес;
 • кожни заболявания в областта на микропигментацията;
 • бременност и кърмене.

5 причини да изберете перманентен грим на устни при Kirchev Beauty град Варна:

 • Моите знания и умения в тази сфера са моята гордост. Успях да изградя знания и умения на истински професионалист. Аз не просто правят татуировка, а внимателно подбирам оптималната цветова комбинация и форма за всеки случай. Можете спокойно да поверите устните си на мен – ще се справя с всяка задача!
 • Качеството е нещо, от което никога няма да спестим. Затова за микропигментация използваме най-качествените и най-безопасни багрила. В допълнение, винаги можем да ви предложим ефективни анестетици, които ще ви освободят от болката и няма да повлиаят на ефекта.
 • Сигурността на нашите клиенти е наш основен приоритет. Винаги можете да сте сигурни, че се използват само стерилни игли, да се запознаете със сертификатите за качество на багрилата и т.н.
 • Индивидуалният подход е ключът към успеха в перманентният грим на устни. Аз винаги вземам предвид всички ваши желания, характеристики на външния ви вид и съветвам най-изгодната опция. Стремим се да гарантираме, че крайният резултат винаги радва клиента и е естетически приятен и точен.
 • Достъпната цена за перманентен грим на устни.

Перманентен грим на устни: цени

наименование на услугацена
Микропигментация за устни (контур + пълно засенчване)???лв
Микропигментация за устни (контур + контур)???лв
Постоянна корекция на грима???лв
Корекция на перманентен грим в рамките на 2 месеца след процедурата50% от цената на услугата
Ако услугата е извършена в друг салон, корекция100% от цената на услугата

Отзиви и Препоръки

Перфектна работа, професионални материали, страхотно отношение! Горещо препоръчвам! 👍🌸🔝

Препоръчвам! Професионалисти 🔝

Професионална работа и перфектно отношение.

🌹🔝🔝🔝🔝 Истински художник 🔝

Перманентен Грим на Очна линия

Перманентен Грим на Очна линия

Перманентен Грим на Очна линия

Перманентен грим на очна линия: завладяващ изразителенпоглед, който не може да бъде забравен!

Важно е съвременната жена да изглежда красива и перфектна във всяка ситуация. Обаче гримът на очите понякога може да се провали в най-решаващия момент. Тази неприятна ситуация лесно може да се избегне с перманентен грим на очна линия, който с всеки изминал ден набира все повече фенове по целият свят.

За жени, които искат да изглеждат неустоими и да печелят сърца с един поглед, салон Kircheva Beauty предлага процедурата перманентен грим (микропигментация) на очна линия!

Перманентният грим за очна линия ще промени живота ви към по-добро!

 • Ще спестите собственото си ценно време. Събуждайки се сутрин, ще изглеждате страхотно, защото очите ви ще са светли и изразителни. Няма да е необходимо да нанасяте грим, с изключение на малко пудра и червило.
 • Няма да е необходимо да се притеснявате за състоянието на грима си през деня. Докоснете гримът? Защо, защото сте уверени в невероятния си външен вид!
 • Можете да спестите от декоративна козметика за очите. Моливите, труповете и каишките на известни марки са скъпи, но няма да ви трябват дълго!
 • След като направите перманентен грим на очна линия, той няма да се влоши, няма да се изтрие и няма да се стича при никакви обстоятелства. Посред нощ в леглото, насред горещо парти, в басейна и на плажа – очите ви ще пленят другите с красотата си.

Какво е перманентен грим на очна линия?

По време на процедурата за нанасяне на перманентен грим на очна линия, под кожата на клепачите се въвежда специален оцветяващ пигмент на дълбочина около 0,3-0,8 милиметра. Той е способен да се разтвори и елиминира напълно от тялото с течение на времето. Багрилата са абсолютно безопасни и хипоалергенни.

Процедурата за татуиране на очната линия започва с разговор, по време на който казвате на специалиста за вашите предпочитания и желан резултат.

Тогава специалистът избира най-добрия вариант за перманентен грим на очна линия и рисува „скица“. Ако предложената опция ви подхожда напълно, можете да продължите, ако не, специалистът ще усъвършенства грима, докато е постигне задоволителен резултат.

Следващата стъпка е анестезия. Анестезията се извършва с помощта на специални гелове и кремове. Те напълно облекчават болката и няма да повлиаят на бъдещия перманентен грим на очната линия (отзивите на нашите клиенти потвърждават абсолютния комфорт на тази процедура).

Тогава специалистът започва директно да прилага перманентен грим според избраната скица. В края зоната на експозиция се третира със специални антисептични и лечебни лекарства.

Перманентният грим на очна линия има голям потенциал за трансформиране на външния вид:

 • Благодарение на перманентния грим можете да коригирате формата на очите: визуално да уголемите, намалите, разтегнете, преместите или раздвижете очите си на разстояние. Перманентният грим на очна линия е в състояние значително да промени очите и очната линия. И прегледите и снимките показват, че очната линия може лесно да повдигнат ъглите на очите, да ги удължат и т.н.
 • В зависимост от избраната микропигментацияможете да създадете определено изображение: строг или флирт, естествен или вамп (микропигментация на клепачите) – вие решавате!
 • Благодарение на микропигментацията на очната линия е възможно да се подчертае естествената красота на очите. Буквално едно лесно докосване е в състояние да се съсредоточи върху достойнствата и умело да скрие недостатъците.
 • Невероятната изразителност и чар са в състояние да придадат вид с перманентен грим на очната линия. В крайна сметка именно нашите очи привличат вниманието на другите.

Какви са опциите за перманентен грим на очна линия?

 • Боядисване на междумускулното пространство. Пигментът се прилага между миглите по линията на растежа им. Цветът на багрилото се избира в зависимост от естествения цвят на миглите на клиента. В резултат се създава ефектът на по-плътните мигли, погледът става по-отворен и ярък. В същото време гримът запазва максимална естественост.
 • Ефектът на декоративната очна линия. Пигментът се прилага над линията на растеж на миглите върху горния клепач и под линията на растеж на миглите върху долния клепач. Тази опция визуално разширява очите, придава специална дълбочина и завладяващ вид. Декоративната очна линия може да се комбинира с запълване на пространството между миглите, тогава очите ви ще бъдат изразителни на 100% без допълнителен грим.
 • Микропигментация на клепачите “очна линия”. Класическата очна линия е над ресничките на горния клепач или под ресничките на долния, но за разлика от декоративната очната линия, тя може да надхвърли линията на миглите, повдигайки или спускайки визуалния ъгъл на окото, удължавайки го и т.н. Жените много често избират точно този равиянт за перманентен грим на очна линия, отзивите на нашите клиенти показват, че тази опция ви позволява да постигнете ефекта на безупречен грим за очи за всички случаи без грим.
 • Перманентен грим на очна линия с перо. Друг много печеливш универсален вариант, който е идеален за жени на всяка възраст и стил. Гримът на очите изглежда, че очната линия е нарисувана и засенчени. Заслужава си да се отбележи, че за очна линия се използват както традиционните цветове – черно и кафяво, така и ярки контрастни нюанси: синьо, лилаво, зелено и др. Дължината, ширината и извивката на очната линия може да варират значително.

Нашите специалисти ще ви помогнат с изборът на перманентен грим на очна линия и със сигурност ще изберат за вас най-оптималния вариант на татуиране, като вземат предвид цвета на кожата и косата ви, особеностите на формата на лицето и очите ви, както и вашите желания.

Четити причини да направите своят перманентен грим на очна линия в Kircheva Beauty

 1. Квалифициран специалист с дългогодишен опит в изпълнението на козметични татуировки – перманентен грим;
 2. Високо ниво на безопасност: използваме скъпи висококачествени багрила от най-добрите марки, гарантираме стерилност и придържане към технологиите;
 3. Нашите цени за перманентен грим на очна линия са по-ниски, отколкото в други салони на подобно ниво. Проверете и се убедете сами в това!
 4. Индивидуален подход: за всяка жена намираме оптималното решение, което е най-добре да подчертае индивидуалната красота.

Процедурата на перманентен грим е противопоказана при

 • инсулинозависима форма на диабет;
 • нарушения в кървенето;
 • тежки соматични заболявания;
 • остри възпалителни заболявания;
 • склонност към образуване на келоидни белези;
 • епилепсия;
 • бременност и кърмене;
 • склонност към възпалителни заболявания на лигавицата на окото.

За повече информация относно противопоказанията, както и след процедурни грижи, ще ви кажат специалистите в Kircheva Beauty.

Перманентен грим на очна линия: цени

процедурацена
Попълване на интермаксиларния марж???лв
Микропигментация на клепачите (очна линия)???лв
Микропигментация на клепачите (очна линияс перо)???лв
Tatuj клепач (долен клепач)???лв
Постоянна корекция на грима
Перманентна корекция на грима до 2 месеца след процедурата???лв
Корекция на перманентен грим от 2 до 4 месеца след процедурата50% от цената на услугата
Корекция на перманентен грим от 4 месеца след процедурата100% от цената на услугата
Ако микрипигментацията е направена в друг салон100% от цената на услугата

Отзиви и Препоръки

Перфектна работа, професионални материали, страхотно отношение! Горещо препоръчвам! 👍🌸🔝

Препоръчвам! Професионалисти 🔝

Професионална работа и перфектно отношение.

🌹🔝🔝🔝🔝 Истински художник 🔝

Ламиниране на Вежди

Ламиниране на Вежди

Ламиниране на Вежди

Ламиниране на вежди: технология и резултати

Женствената природа придава на околния свят красота и хармония. Ако генетиката не ви е зарадвала с изразителни гъсти и копринени вежди, всичко може лесно да се оправи в салона за красота Kircheva Beauty в град Ватна с помощта на проста процедура – ламиниране на вежди.

Напоследък все по-полярна е процедурата за ламиниране на мигли и вежди във Варна и други големи градове на България. Различни звезди от шоубизнеса, блогъри за красота и най-различни красавици из Варна, които следват модните тенденции избират тази процедура. Instagram модели демонстрират секси ламиниране на вежди на разкошни снимки.

Наличието на процедурата се обяснява с факта, че цената в салоните за красота за ламиниране на вежди във Варна е съвсем приемлива. В резултат на процедурата лицето придобива специална изразителност, космите на веждите се укрепват и стават еластични, веждите придобиват цвят и здрав блясък.

Първоначално много хора се чудят: ламиниране на вежди, каква е тази процедура?

Техниката на ламиниране на вежди се провежда в 3 важни стъпки:

 • моделиране на формата;
 • възстановяване на косата;
 • оцветяване.

Салонната процедура решава много проблеми с външния вид:

 • възстановява отслабената структура;
 • придава плътност;
 • подравнява асиметрични форми;
 • придава пигмент на безцветени вежди;
 • създава чист стайлинг на хаотично растящи вежди;
 • помага да се коригират последствията от неуспешна татуировка.

Как се прави ламинирането на вежди: технология и етапи на ламиниране

Процедурата продулжава приблизително от 40 минути до 1 час. Материалите, използвани за ламиниране на веждите, зависят от избора на специалист. Технологията се състои в последователни процедури и професионални действия на специалиста:

 1. Процедурата започва с дезинфекция на ръцете на специалиста и зоната за обработка.
 2. Веждите се почиства от грим и мръсотия и се обезмасляват.
 3. Формата на веждите се коригира и придава симетричен вид, формата се моделира според външния вид на клиента.
 4. Върху подготвените вежди се прилага специален състав за ламиниране на вежди: серуми с колаген, копринени протеин, минерали и витамини и ценни масла. Обогатеният състав създава трайна защита, придава на косъма на веждите блясък и поддържан външен вид с модерен ефект.
 5. Ако е необходимо, се нанася с инструмент за ламиниране на вежди с добавяне на оцветител пигмент.
 6. Последният етап. След изсъхване върху космите се нанася друг слой агенти, който ще фиксира резултата и формата. А гел агент обгръща всяко косъмче, запазвайки всички ценни компоненти вътре.

Въпроси към клиентите?

Всички клиенти искат да знаят отговорът на въпроса: ефективно ли е ламинирането на вежди и колко дълго трае след посещение на салон? Ако не е имало оцветяване, ефектът продължава около месец и половина. Обикновено ефектът след процедурата продължава малко повече от месец.

На въпросът дали тази процедура може да се направи на бременни и кърмещи жени, експертите определено не я препоръчват! Процедурата в този период е непрактична заради редица физиологични характеристики на организма.

Процедурата за дълготрайно ламиниране на вежди има и няколко противопоказания за лица, които имат:

 • сериозни офталмологични и кожни заболявания;
 • конюнктивит, херпес на лицето, ечемик;
 • възпаление на кожата или механични повреди в зоната на лечение.

Много жени се интересуват от въпроса как да направят домашно ламиниране на веждите и ще продължи ли ефектът?

За да извършите процедурата у дома сами, можете да гледате видео заа ламиниране на веждите в Интернет и да изучавате инструкциите. Освен това ще трябва да закупите комплект за ламиниране на вежди и мигли, който се продава в специализирани магазини или онлайн.

Можете самостоятелно да приготвите разтвор на база желатин, за да го използвате за ламиниране на вежди у дома. Интернет днес е изпълнен с подобни рецепти. Първо трябва да определите очаквания ефект и след това да намерите информация с видео уроци за това как да направите всичко у дома, от какво се нуждаете и как да го проведете. За тези, които не обичат да се ангажират дълго време, без да са сигурни в постигнатият резултат и искат да получат траен ефект, препоръчвам да закупите завършен състав за ламиниране на вежди. Или най-добре просто посетете салона за красота на Kirchev Beauty в град Варна и елиминирайте всички рискове с постигане на незадоволителен резултат от неизпитани рецепти.

Преди да посетите салона, се препоръчва да проучите портфолиото на стилистът: примери за снимка на ламиниране на вежди и не забравяйте да прочетете отзивите на редовните клиенти за които вече са си провели ламиниране на вежди в този салон. Това ще помогне да се избегнат нежелани последици и ще спестите време. Освен това върху вече завършеното ламиниране на вежди, прегледите, както и истинските снимки преди и след това, ясно ще демонстрират ефекта.

За да направите дългосрочно ламиниране на мигли и вежди на жителите на голям град като Варна, просто се запишете за посещение при Kirchev Beauty.

Ламиниране на Вежди

??лв

Отзиви и Препоръки

Перфектна работа, професионални материали, страхотно отношение! Горещо препоръчвам! 👍🌸🔝

Препоръчвам! Професионалисти 🔝

Професионална работа и перфектно отношение.

🌹🔝🔝🔝🔝 Истински художник 🔝

Професионален Грим При Кирчева Бюти

Грим

Добре дошли в моята професионална страница за грим!

Аз съм Таня Кирчева и се радвам се да се представя пред вас. Аз съм художник, стилист, сватбен стилист и гримьор.

Професионален Грим При Кирчева Бюти

Имам достатъчно опит във всичките си услуги които предлага, включително гримиране. Но това дори не е толкова важно. Важно е, че от все сърце обичам работата си и хората с които животът ме среща по творчески и професионален път. Вярвам и се надявам, че те също оценяват моята страст и старание.

Гримьорът по мое разбиране е не само майстор по сватбени и вечерни прически и грим на младоженката и младоженеца. Един класен стилист трябва да може да прави вечерен и празничен грим, да провежда професионални грим упражнения, да провежда грим тренировки за себе си, може би дори да може да създава боди арт. Ако говорим за наистина висок клас специалист, тогава е задължително присъствие и на артистичен вкус, познаване на основите на дизайна на изображението и много, много повече.

Аз съм горда да ви представя разнообразие от гримиране. Ще ви ги представя накратко разделени според събитието за което се използват.

Вечерен грим от професионален гримьор

Вечерен Грим

Вечерният грим е необходим във вашата специална вечер, когато искате да изглеждате добре поддържани, съблазнителни и мистериозни. Вечерният грим обикновено се различава дневният в дълбочината и цветът си. Докато твърде многото тъмни цветове могат да бъдат твърде груби за дневна светлина, тези дълбоки нюанси работят изключително добре през нощта.

Вечеря на свещи, забавно парти или романтична среща – това е повод да си направите подарък под формата на изключителен образ, който гримьорът ще създаде. Но тези различни събития също предвещават и различен грим. Вечерният грим трябва да бъде съобразен не само със светлината или тъмнината на нощта но и със събитието за което се приготвяте. Неизменно вашите лични предпочитания също са важни за да направим гримът, който ще ви кара да се чувствате уверена и красива. Аз също бих взела под внимание и вашият тоалет за вечерта, за да изберем правилните цветове и тонове на вашият вечерен грим.

Дневен или делови грим

Дневен и Делови Грим

Вашият бизнес разговор ще премине по печеливш начин за вас, ако използвате услугите на гримьор, за да приложите бизнес (дневен) грим. Ние жените знаем най-добре, че има значение как изглеждаме и дневният грим за бизнес среща е важно да бъде направен специално за тази цен.

В крайна сметка добре поддържана, събрана, красива и интелигентна жена предизвиква искрен интерес и внимание. Точно това бих препоръчала и опитала да постигна с дневният грим, който ще ви направя.

Ще използваме ли силата на външният вид и добре съчетаният дневен, делови грим?

Грим против стареене

Грим Против Стареене

Гримът против стареене се нарича също лифтинг грим или грим за зряла кожа. А някой професионалисти го нарича “грим за възрастта”. Този тип професионален грим се използва за визуална корекция на свързаните с възрастта промени в кожата и визуално подмладяване на лицето.

Ваканционен грим

Ваканционният грим е сигурен начин да създадете празнично настроение. Именно на почивка можете да заблестите по нов начин, със сияен тен, перфектно равномерна кожа, ярки и чисти нюанси в дрехите и грима, както и с блестящи, преливащи се, игриви, полупрозрачни текстури на ваканционния грим. Да опитаме още веднъж да зарадваме и изненадаме всички заедно?

Ваканционен Грим

Това е невероятно изкуство, което винаги е привличало и ще привлича погледите и вниманието на хора от всички възрасти и полове. Именно това свойство е толкова привлекателно за създателите на рекламни продукти.

Отзиви и Препоръки

Перфектна работа, професионални материали, страхотно отношение! Горещо препоръчвам! 👍🌸🔝

Препоръчвам! Професионалисти 🔝

Професионална работа и перфектно отношение.

🌹🔝🔝🔝🔝 Истински художник 🔝