Жена се обърна към обществото в TikTok, за да сподели как изглеждат веждите и четири години след като ги е направила с микроблейдинг във видео, което е гледано почти 670 000 пъти.

Жена, която твърди, че микроблейдирането на веждите и е било „най-лошата грешка, която е правила“, сподели как изглеждат четири години след процедурата.

Прочетете статията ни за разликите между перманентен грим и миркоблейдинг тук.

Мелина Теси сподели своята история в TikTok, за да предупреди хората за ефектите от избледняването на микроблейдинг, за които никой не говори.

Микроблейдингът е полуперманентна процедура за вежди, която придава вид на по-пълни изглеждащи вежди.

Във видео, което е гледано почти 670 000 пъти, Мелина сподели как са изглеждали веждите й преди и след процедурата, като написа: „Мисля, че би било добра идея да направя микроблейдинг на веждите си“.

След това видеото разкри как изглеждат четири години след като тя го направи.

Microblading in Years
Микроблейдингът вече е над естествената й вежда и е оранжев на цвят.

Мелина казва: „Не го прави. Най-лошата грешка, която съм правила, процесът на премахване е толкова труден, добавяйки, че е загубила толкова много от увереността си и винаги и е трябвало да носи грим, за да го прикрие.

За първата година след като е си е направила микроблейдинг тя каза, че е обичала веждите си, но след известно време те започнаха да променят цвета си.

microbladed
Как изглеждаха след четири години

Тя каза, че след като е решила да остави веждите си да израснат напълно, веждите с микроблейдинг вече не се подреждат с естествената й форма.

След многобройни неуспешни опити за премахване на веждите с лазерна процедура, Мелина опитва “Rejuvi” – друга процедура за премахване, което често се използва за премахване на татуировки.

Откакто беше публикувано, видеото събра повече от 55 000 харесвания и 600 коментара от зрители, които бяха благодарни, че тя сподели предупреждението.

Proces po vazstanovyavane
Сега, когато тя ги премахва

Много други също разкриха, че същото се е случило и с тях след процедура по микроблейдинг.

Един жена каза: “Същото!!! Четири години, за щастие, моите все още са под коса. Но оранжево, охх”

Друга написа: „Благодаря ви, че публикувахте, всъщност обмислях да направя това и вие сте единственият човек, когото съм виждал, да ми даде причина да се замисля два пъти.“

“Моят микроблейдинг избледнява в сиво!!!” коментира трети.

Затова вместо микроблейдинг ние препоръчваме да си направите перманентен грим на вежди – една много по-мека и почти безболезнена процедура, чрез която ще постигнете максимално естествени вежди.

Няколко души в коментарите обвиниха лошия опит за “лош художник”, както каза един човек: “Много пъти съм бил с микроблейдинг, нищо подобно не се е случвало. Това е лош художник и мастило.”

Някой друг също каза: “Да, не. Трябваше да проучиш добър художник. Резултатите ти не са еднакви за всички, които са си правили микроблейдинг на вежди.”, на което Мелина отговори: “Проучвах най-добрия художник в моя район, тя е сертифицирана и също така учи други. Тя е супер професионална и известна с това, което прави.

Какво мислите за микроблейдинг? Кажете ни в коментарите.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *