Каква е разликата между перманентен грим и микроблейдинг

Permanent Makeup vs Microblading

Сигурно сте виждали снимки на двете процедури и без значение колко дълго ги съзерцавате не можете наистина да видите каква е разликата между перманентен грим и микроблейдинг. Ако се чувствате така, няма проблем, ние ще ви помогнем.

Перманентен грим и микроблейдинг може да изглеждат като едно и също нещо, но в действителност са много различни процедури. И двете са вид козметична татуировка, практика, която е използвана от много години и използва татуирането или пигментацията на епидермиса за да достигне резултат като грим.

За много хора, които не знаят много по темата, козметичната татуировка изглежда като суета, но съвсем реално тя много повече от това. Много хора с косопад, белези, плешивост, генетични аномалии и дори рак се обръщат към козметичните татуировки за да се чувстват по-добре и уверени във външният си вид. Въпреки различията между перманентен грим и микроблейдинг, и двете процедури могат да подобрят външният вид без значение от причините.

Read More

Всичко което трябва да знаете за перманентният грим

Красиви резултатите от перманентен грим

Повечето от нас, жените отделяме поне час всяка сутрин за да се погрижим за кожата си и да нанесем всекидневният си грим. И това е основната причина, защо перманентният грим ни изкушава толкова много. Да не ти се налага да тупкаш гъбичката с пудра върху тъмните ми кръгове, да нанасяш гланц за устни или да си правиш отново и отново очната линия. Всичко това би спестило време поне за 3 кафета допълнително сутрин, които са толкова необходими. А личният ми опит е такъв – търпимостта ми към болка е толкова ниска че когато ми чистиха зъбният камък плаках като дете, а относно ангажираността ми – аз все още не мога да реша какво точно искам за закуска, а какво остава за постоянен(перманентен) или полу-постоянен(полу-перманентен) грим.

Всъщност, колко постоянен е перманентният грим?

Аз също като вас съм си задавала тези въпроси преди да стана професионалист. Но в същото време съм и жена която си прави тези процедури на себе си. Затова ще се опитам подробно да ви обясня и да отговоря на въпросите които се въртят в главите ви. Подробно ще ви опиша добрите, лошите и грозните страни на четирите най-често търсени процедури перманентен грим – перманентен грим на вежди, перманентен грим на очна линия, перманентен грим на устни и перманентен грим на мигли.

Read More